Bloggen er rykket – hvorfor?

Jeg er rykket fra Bloggersdelight til Momster – det gav god mening for mig. Jeg håber, i vil tage godt i mod min beslutning!

Jeg har simpelthen valgt at søge nye græsgange. Ikke som i, at jeg vil til at lave noget andet, slet ikke. Men jeg trængte alligevel til lidt fornyelse.

Min blog er et frirum for mig og jeg stornyder at bruge den til at dele tanker, erfaringer, opskrifter og hvad jeg nu ellers kan finde på at dele. Og lige om lidt, så er jeg mor. Så ganske naturligt tænker jeg, at mit lille menneske og mit nyerhvervede job som mor, selvfølgelig også kommer til at blive en ting herinde. Derfor gav det god mening for mig, at flytte min blog over i et fællesskab med andre mødre.

Jeg glæder mig til at blive en del af klubben. Jeg glæder mig til at kunne snakke med i morklubben og dele glæder og bekymringer med alle i andre mødre.

Derudover glæder jeg mig til, fortsat at dele tanker om alt muligt andet også. Jeg glæder mig til at være kreativ. For jeg vil det så gerne, det her. Jeg har meget på hjerte som jeg rigtig gerne vil dele med jer og derfor håber jeg, at du fortsat har lyst til at følge med. Man skal smede mens jernet er varmt og siden jeg er gået fra på barsel, har jeg fået en del mere overskud til at blogge. Jeg har også fået mere lyst – eller det føles i hvert fald sådan.

Derfor håber jeg, at du stadig vil følge med. At nye vil komme til. Og at i vil tage i mod min nye (gamle) blog <3

Al kærlighed

Skriv et svar