Fire uger tilbage

Puha. Det er både sindssygt angstprovokerende men samtidig virkelig lettende at være nået hertil. Jeg ved jo, at det bare er et spørgsmål om tid nu, før jeg har mit lille menneske i armene og jeg har haft mange frustrationer og bekymringer om, om jeg overhovedet ville nå hertil. Det betyder også, at jeg snart skal forholde mig til det faktum, at jeg skal føde. Og det er ikke længere flere måneder ude i fremtiden.  For i princippet, kan det ske når som helst nu. Og det er jo det her, jeg har ventet på, for pokker! Det er jo hele meningen med det her graviditets-hejs. Og jeg glæder mig!

Faktisk vil jeg vove den påstand, at jeg ikke er nervøs for at føde (endnu). Jeg er nervøs for, hvad der kan ske under min fødsel, altså komplikationer med baby. Men selve fødslen er jeg helt rolig omkring (lidt endnu, i hvert fald) – jeg ved jo, at kvinder har gjort det i hundredevis af år, før mig og at kvindekroppen er skabt til det. Jovist er jeg bange for, hvor ondt det gør. Jeg er ikke nogen badass til smerte. Men omvendt – jeg ved jo, at den smerte jeg går igennem fører mig til det mest fantastiske. Det har jeg da i hvert fald hørt. Så jeg gør det gerne – og jeg glæder mig ligefrem.

Herefter må jeg nok alligevel tilstå, at det nok kun er indtil fødslen virkelig er i gang. For jeg er ret sikker på, at jeg får et lettere panikanfald, når det går op for mig, at det er nu.

Fordi der kun er 4 uger til termin skal vi også have styr på de sidste ting. Sovepladsen skal gøres klar, der skal være helt styr på hospitalstasken til både hende og jeg. Vi skal også have monteret autostolen i bilen. Det føles stadig helt surrealistisk og det er knapt gået op for mig, selvom dunken efterhånden er ret stor og jeg er ret besværet. Tænk, at der ligger et menneske deri. Det er så vildt og imponerende, hvad kroppen er i stand til. Og wow, hvor jeg glæder mig til at møde hende.

Det føles lidt som om, at tiden er fløjet. At de sidste otte måneder er blevet rykket ud af kalenderen og samtidig føles det som for evigt, at jeg har ventet på det her. Jeg kan næsten ikke huske, hvordan det føles ikke at være gravid. Haha, så dét glæder jeg mig også til at prøve igen!!

Al kærlighed

Skriv et svar